Zilele Alumni la Universitatea Babeș-Bolyai

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni, organizează, în perioada 10-12 iunie 2021, un eveniment dedicat comunității absolvenților UBB.

Acțiunea este menită să întărească relația instituției cu absolvenții săi, să le ofere acestora un prilej de a se reîntâlni, de a-și împărtăși experiențele din anii studenției și de a se destinde împreună cu familia în locurile preferate din studenție.

Formatul evenimentului va fi unul hibrid, care va îmbina atât activități cu prezență fizică, cât și mediate online. Astfel, pe parcursul celor trei zile, absolvenții UBB vor avea ocazia de a participa la Gala Alumni, la prezentări AlumniTalks, la activități interactive virtuale și se vor putea bucura, împreună cu familia, de intrare liberă în Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu” și în Grădina Botanică „Alexandru Borza”.

Evenimentul va debuta în data de 10 iunie 2021 cu o ceremonie organizată în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai, care va fi transmisă în direct pe conturile de Facebook și Youtube ale UBB. Ulterior deschiderii oficiale vor avea loc prezentări în stil AlumniTalks, urmate de decernarea premiilor din cadrul Galei “Alumni de Onoare ai UBB”.

Cea de-a doua zi a evenimentului, 11 iunie 2021, va fi dedicată facultăților UBB, fiecare facultate organizându-și propriile activități pentru absolvenți, în timp ce ziua finală, 12 iunie 2021, va fi o zi dedicată activităților de relaxare și destindere organizte atât online cât și offline. Tururile virtuale ale clădirilor și locațiilor universității, expoziția de fotografii „Amintiri din studenție” (pentru organizarea căreia așteptăm pe site-ul evenimentului poze, povești și anecdote care să redea atmosfera vieții de student), vânătoarea virtuală de comori, toate acestea vor avea scopul de a-i ajuta pe absolvenți să retrăiască unele dintre cele mai frumoase momente ale studenției.

Detaliile programului Alumni Days vor fi actualizate permanent pe pagina http://alumni.ubbcluj.ro/alumni-days/.

Leave A Comment

%d bloggers like this: