Instituția Prefectului – Județul Cluj . Timp de trei zile și trei nopți, non-stop, în perioada 14 mai, ora 16:00 – 17 mai, ora 08:00 se poate vaccina cu tipul de vaccin Pfizer-BioNTech, fără programare.

“Timp de trei zile și trei nopți, non-stop, în perioada 14 mai, ora 16:00 – 17 mai, ora 08:00, la Sala Polivalentă ,,BT Arena”, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina cu tipul de vaccin Pfizer-BioNTech, fără programare, într-un maraton al solidarității inițiat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Cluj și Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

➡️ Îi avem ca și parteneri pe colegii noștri de la Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, spitalele universitare din Cluj-Napoca, Colegiul Medicilor Cluj, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Cluj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Județean “Alexandru Vaida Voevod” Cluj și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca.

➡️ Toate detaliile le găsiți aici: https://www.facebook.com/events/3062320597333759/?ref=newsfeed ” arata Prefectura Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: