Prefectul Tasnádi István-Szilárd l-a primit pe Ministrul sportului și tineretului, Novák Károly Eduárd.

“În această dimineață, domnul prefect Tasnádi István-Szilárd, a avut plăcerea să îl primească la Palatul Administrativ, pe ministrul sportului și tineretului, domnul Novák Károly Eduárd.

➡️ Sporturile competiționale din România au nevoie de reforme, iar județul Cluj și sportivii de aici vor fi mari câștigători ai acestei schimbări. În ultimul deceniu, domnul ministru și-a dovedit deja valoarea ca sportiv de performanță̆ aducând țara în topul clasamentelor.
➡️ În cadrul întâlnirii s-a discutat despre posibilitatea alocării a unui buget pentru posturile vacante, înființarea unui Complex Sportiv Național la Cluj-Napoca și alocarea de fonduri pentru Corpul C din Complexul pentru cazarea sportivilor, situat pe Str. Nicolae Cristea, care se află într-o stare avansată de degradare. De asemenea, s-a evidențiat necesitatea modificării Ordinului de ministru 2.345/2010 care se referă la închirierea bazelor sportive, tarifele rămânând la nivelul anului 2010 iar costurile cu utilitățile au crescut.
➡️ Suntem siguri că reformele planificate vor servi atât intereselor țării, cât și pe cele ale sportivilor deopotrivă, iar în viitor vom reuși să câștigăm mult mai multe medalii la competițiile mondiale.” arata Prefectura Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: