La Școala gimnaziala „Ady Endre” Sâncraiu , s-a deschis bazinului semi-olimpic , singurul bazin de înot din județ

La Școala gimnaziala „Ady Endre” Sâncraiu, s-a deschis bazinului semi-olimpic din comuna Sâncraiu, singurul bazin de înot din județ, care a fost construit într-o localitate din mediul rural. Piscina are o lungime de 25 de metri și o lățime de 10 metri, este dotată cu vestiare pentru bărbați, femei și persoane cu mobilitate redusă în conformitate cu standardele UE. Proiectul în valore de aproape 750.000 de euro a fost implementat de consiliul local cu finanțare de la Consiliul Județean, din subvenții proprii și din fonduri guvernamentale.
Felicitări pentru Primarul comunei Sâncraiu,  Póka Andrei-Gheorghe.
Comuna Sâncraiu a fost întotdeauna cu un pas înainte în ceea ce privește noile investiții. Aici au fost mereu noi proiecte bine pregătite, prin multă muncă, deci nu există o lipsă de implementări în această localitate.
🏊‍♀️ Bazinul de înot pe care l-am inaugurat duminică este, de asemenea, o inițiativă fără precedent. Este singurul bazin de înot din județ, care a fost construit într-o localitate din mediul rural, dar nu sunt multe stabilimente sportive de acest gen, nici măcar la nivel național.
Consider că este important ca, în următorii ani să existe și în celelalte localități investiții, care să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor care locuiesc acolo și să le permită elevilor și adulților să participe la activități sportive. Guvernul sprijină acest demers prin programele sale, pentru a se asigura că nicio localitate nu rămâne fără o bază sportivă!” arată Vicele CJ Cluj , Vákár István
Pe langa Primarul  Póka Andrei-Gheorghe, la eveniment au participat ,vicepremierul Kelemen Hunor, vicepreședintele al Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, parlamentari clujeni,Inspectorul Scolar- general , Marinela Marc , primari din zonă, elevi și cadre didactice.

Leave A Comment

%d bloggers like this: