Se pregătesc concedieri la Poșta Română. Vor fi desființate minim 21% dintre posturi

Guvernul  pregătește disponibilizări în rândul lucrătorilor din sistemul bugetar.

Aproximativ 21% din lucrătorii Poștei Române vor fi disponibilizați. Informația a fost prezentată de postul de televiziune Antena 3 , care a prezentat un document în acest sens.

Se pregătesc  concedieri la Poșta Română

Conform documentului prezentat în emisiunea Sinteza Zilei, desființarea posturilor va avea loc în scopul eficientizării activității

„În vederea optimizării organizatorice și redrepsări/ eficientizării aspectelor economice, numărul de posturi ocupate din cele două categorii indicate pe care le veți propune spre desființare va reprezenta un minim de 21% din numărul total de posturi (…)”, se arată în documentul cu Poștei Române.

Guvernul a adoptat ordonanța austerității

La finalul ședinței de guvern, de joi, premierul Florin Cîțu a anunțat că a fost adoptată „Ordonanța Austerității”. Acest act normativ îngheață, amână sau elimină mai multe tipuri de venituri.

Actul normativ era necesar în vederea adoptării legii bugetului de stat pentru acest an. Adoptarea actului normativ se va face într-o nouă ședință de guvern, vineri. Anunțul a fost făcut chiar de premierul Florin Cîțu. Premierul a precizat că deficitul bugetar va fi menținut la valoarea stabilită

Leave A Comment

%d bloggers like this: