Luni, 22 februarie 2021, ora 14.00 0 Ședința ordinară a Consiliului Local Cluj-Napoca . Iata ordinea de zi

February 18, 2021
444 Views

Luni, 22 februarie 2021, ora 14.00 0 Ședința ordinară a Consiliului Local Cluj-Napoca . Iata ordinea de zi

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 1

Evaluarea activității Direcției Generale Poliția locală Cluj-Napoca în anul 2020

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 2

Privind modificarea Hotărârii nr. 734/2020 (organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificată prin Hotărârile nr. 808/2020 și nr. 847/2020.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 3

Privind modificarea și completarea Anexei la Hotărârea nr. 412/2020 (aprobarea Regulamentului pentru închirierea locurilor de parcare, garaje și copertine, aflate în administrarea Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor). Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 4

Privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru contribuabilii bugetului local al municipiului Cluj-Napoca, beneficiari, în anii fiscali 2021-2023, de cota minimă de impozitare (0.20%) la impozitul/taxa pentru clădirile nerezidențiale situate în parcurile industriale de pe raza municipiului, respectiv, Tetarom I, II și Cluj Innovation Park, care nu se încadrează în prevederile Ordinului Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nr. 2980/2013 privind aprobarea condițiilor de acordare a măsurilor de sprjin pentru investițiile realizate în parcurile industriale, cu modificările și completările ulterioare. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 5

Privind aprobarea, pentru anul 2021, a costului mediu lunar de întreținere și a contribuției părinților/reprezentanților legali ai copiilor care frecventează creșele din subordinea Centrului Bugetar de Administrare Creșe. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 6

Privind aprobarea listei solicitanților, rezultată în urma departajării, conform Criteriilor-cadru, care au acces la locuințele pentru tineri, destinate închirierii, în vederea repartizării locuințelor disponibile construite prin Agenția Națională pentru Locuințe. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 7

Privind înscrierea în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilului situat în strada Alexandru Vaida Voevod nr. 57, Liceul Tehnologic Alexandru Borza și a imobilului situat în strada Alexandru Vaida Voevod nr. 55, Cămin-Internat pentru Colegiul Național Pedagogic Gheorghe Lazăr, precum și însușirea Documentațiilor tehnice. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 8

Privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Alverna, din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 9

Privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Donath, din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 10

Privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 11

Privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Giordano Bruno, din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 12

Privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Mureșului, din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 13

Privind însușirea Documentației tehnice de primă înscriere în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, zona str. Iugoslaviei Est. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 14

Privind însușirea Documentației tehnice de primă înscriere în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, zona cuprinsă între străzile Septimiu Albini, Albac, Rășinari și Constantin Brâncuși. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 15

Privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Câmpul Pâinii (tronsonul 3), între strada Câmpul Pâinii (tronsonul 2) și strada Fabricii de Zahăr, din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 16

Privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Lombului (tronsonul 3), între strada Lombului (tronsonul 2) și limita U.A.T. Cluj-Napoca, din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 17

Privind punerea în executare a Sentinței Civile nr. 4539/2019, pronunțată de către Judecătoria Cluj-Napoca, în Dosar nr. 24889/211/2018, definitivă prin Decizia Civilă nr. 726/A/2020 a Tribunalului Cluj și Decizia Civilă nr. 438/R/2020 a Curții de Apel Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 18

Privind vânzarea locuinței situată în municipiul Cluj-Napoca, str. Mogoșoaia nr. 1, ap. 49, în favoarea domnului Haiduc Viorel. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 19

Privind vânzarea locuinței situată în municipiul Cluj-Napoca, str. General Eremia Grigorescu nr. 16, ap. 1, în favoarea domnului Klebach Laszlo. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 20

Privind vânzarea locuinței situată în municipiul Cluj-Napoca, str. Ploiești nr. 35, ap. 6, în favoarea domnului Vîrciu Traian-Ioan. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 21

Privind vânzarea locuinței situată în municipiul Cluj-Napoca, str. Anton Pann nr. 22, ap. 1, în favoarea domnului Kallo Imre. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 22

Privind atribuirea în regim de închiriere a spațiului cu altă destinație decât cea de locuință situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Universității nr. 11, ap. 22, corp A, în favoarea Partidului Alianță pentru Unirea Românilor. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 23

Privind atribuirea în regim de închiriere a spațiului cu altă destinație decât cea de locuință situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Iuliu Coroianu nr. 11, în favoarea Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate. Proiect din inițiativa primarului.

PROIECT DE HOTĂRÂRE

Proiect de hotărâre nr. 24

Privind atribuirea în regim de închiriere a imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Năsăud nr. 10, ap. 4, în favoarea domnului deputat Băltărețu Viorel. Proiect din inițiativa primarului.

Leave A Comment