4 SUCURI naturale care-ți CURĂȚĂ RINICHII. Se fac rapid și ușor

February 17, 2021
434 Views

Rinichii – două organe în formă de fasole dar de mărimea unui pumn – lucrează 24/7 pentru a procesa aproximativ 200 litri de sânge doar pentru a elimina circa 2 litri de deșeuri și apă pe zi. Dacă aceste substanțe nocive rămân în organism pot cauza o grămadă de probleme medicale.

….

În lumea modernă în care trăim, este ușor să cazi pradă unui stil de viață nesănătos. Consumăm multă cofeină, mâncare fast food și alcool, ca să numim doar trei dintre lucrurile care introduc toxine în corpul nostru, iar rinichii le cad ușor victime.

La fel ca orice mașină, atunci când rinichii sunt suprasolicitați, încetinesc și, în cele din urmă, nu mai funcționează corect. Iar când toxinele rămân în organism, apar multe boli, de la infecții, tumori, chisturi și pietre la rinichi.

Pentru a preveni afectarea renală, oferiți rinichilor un ajutor introducând în dietă alimente care le fac bine. Spre exemplu, trebuie să consumăm circa 8-10 pahare de apă pe zi ajută rinichii să filtreze toxinele, dar și unele sucuri care le oferă vitamine și minerale ca să fie în formă. Iată 4 rețete de sucuri bune pentru rinichi:

Sucul de țelină
Țelina conține doi compuși speciali numiți luteolină și poliacetilenă, care sunt benefici în cazul bolilor inflamatorii precum artrita, osteoporoza și guta, arată o revizuire publicată în SAGE Journals (link direct analiză). Consumul de suc de țelină ajută la neutralizarea acidului, alcalinizarea organismului și echilibrarea pH-ului acestuia. Acest aliment este adjuvant și în lupta contra cancerului, datorită antioxidanților pe care-i conține și este recomandat pentru tratarea calculilor renali.

Sucul de lămâie
Lămâile sunt un acid natural care poate ajuta la creșterea nivelului de citrină din urină. Citrinul previne pietrele la rinichi, care pot fi foarte dureroase și enervante de tratat, unii spun că durerea este comparabilă cu a naște, dacă nu chiar mai gravă, arată un studiu (link direct studiu). Se face simplu: apă cu zeamă de lămâie.

…..

Sucul de merișoare

Sucul de pătrunjel

Leave A Comment

%d bloggers like this: