Adrian Dohotaru – M-a sunat Abdul Rahim și m-a amenințat cu moartea. Mi-a spus că o să „mor în chinuri la Tarnița”, că o să mă înec.

February 16, 2021
7,064 Views
“M-a sunat Abdul Rahim, iubitul Rocsanei Contraș, și m-a amenințat cu moartea. Mi-a spus că o să „mor în chinuri la Tarnița”, că o să mă înec.
M-a făcut „bă, homosexualule! în mod repetat, la care l-am întrebat ce are cu homosexualii. După care mi-a zis că n-are nimic, dar că „ar face dragoste cu mine”. Bineînțeles, la așa replică, i-am recomandat un psiholog, un psihiatru chiar. La care a replicat că psihologii sunt „ca voi, politicienii, niște mincinoși”.
Mi-a zis că a fost deja la psiholog și că psihologul și-a rupt diploma de față cu Abdul și psihologul a zis că în viața lui nu a văzut om așa deștept ca Abdul. După care a trecut la soluții pentru Tarnița: gard electric de 8 metri și pază de la Armata. Dar Armată adevărată, nu Armata pe care o șpăguiesc eu, mi-a zis Abdul în elanul său de luptă anticorupție.
Ce șpagă? Șpaga de 5 lei pe care o dau eu („șpăgar obosit ce ești, „ecologist din pix”), politician mincinos și homosexual, ca să mă duc la lac. Da, lacul în care mă voi îneca în viitor.
Contextul în care Abdul Rahim mă sunase e după audierea publică a Consiliului Județean pe tema regulamentului de navigație la Tarnița, la care s-a autopropus să fie el persoana care supraveghează lacul (deci nu doar Rocsana Contraș, sefa biroului de Arii Protejate de la Consiliul Județean, responsabilă pentru implementarea regulamentului de navigație, căreia i-am cerut demisia prin petiția noastră).
Dacă crezi că Rocsana Contraș ar trebui să își dea demisia pentru un lac bine administrat și cât mai puțin poluat, semnează petiția aici:
PS: Dragă Abdul, nu mă interesează cum funcționează motorul la skijetul tău ori la bărcile tale cu motor. Când nu poluează apa, sigur poluează sonor, deci nu mă mai suna ca să îmi povestești de motoare. Plus că ar fi super dacă nu m-ai amenința cu moartea. Abdul, tu știu că ai zis să te înregistrez în timp ce mă ameninți că nu îți pasă, dar chiar cred că e mai ok să mergi la un psiholog. Poate prinzi unul care nu își rupe diploma spunând că ești cea mai deșteaptă persoană pe care a cunoscut-o că poate nu ești. Hai că chiar vreau să îți fie bine!
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi lac

Leave A Comment

%d bloggers like this: