𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 „𝐏𝐮𝐜𝐤” 𝐯𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐊𝐨𝐥𝐧, 𝐀𝐥𝐛𝐚 𝐈𝐮𝐥𝐢𝐚 𝐬𝐢 𝐮𝐧 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” vor participa în această perioadă la trei manifestări speciale: Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia, Festivalul Hänneschen de la Köln, precum și, în calitate de organizatori, la evenimentul „1 Iunie – Hai hui printre povești”, în Parcul Central din Cluj-Napoca.
📍 Astfel, duminică, 📆 15 mai, artiștii clujeni vor prezenta spectacolul „Punguța cu doi bani”, după Ion Creangă, în regia lui Decebal Marin, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Evenimentul deschide cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Povești” din municipiu.
📍 De asemenea, artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” vor participa în 📆 27 mai la Festivalul Hänneschen 2022 de la Köln, cu spectacolul nonverbal „Pălăria buclucașă”. Proiectul acestui spectacol este conceput de Rachel Warr din Marea Britanie, după o poveste de Tohby Riddl. Astfel, Andra Ștefan, regizor asistent, împreună cu actorii Andreea Roxana Bolovan, Dana Bonțidean, Ionuţ Constantinescu și Ion Iurcu, sub îndrumarea lui Rachel Warr, alături de compozitorul Simon Roth și scenografa Elena Ilaș au construit un spectacol sensibil și delicat, în care spectatorii descoperă o perspectivă inedită asupra ritmului vieții.
📍 Ediția din acest an a Festivalului Hänneschen de la Köln va avea loc între 📆 25 și 29 mai. Participarea Teatrului de Păpuși „Puck” la eveniment are loc în cadrul manifestărilor organizate de orașele înfrățite Cluj-Napoca – Köln.
📍 Totodată, Teatrul de Păpuși „Puck” organizează miercuri, de Ziua Copilului, cea de-a treia ediție a evenimentului 👧🧒„1 Iunie – Hai hui printre povești”. De dimineața și până seara, zona Centrului de Cultură Urbană „Casino” din Parcul Central din Cluj-Napoca va găzdui spectacole pentru copii, întreceri sportive, ateliere dedicate întregii familii, concerte și multe surprize pentru cei mici. Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Leave A Comment

%d bloggers like this: