BOEMA de Giacomo Puccini, povestea de iarnă ce te așteaptă la Opera Națională Română în luna decembrie

December 3, 2021
247 Views

Primul cadou muzical oferit în luna decembrie de artiștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca va fi prezentat duminică, 5 decembrie, de la ora 18:30. Crăciunul a fost fundalul multor scrieri din literatura operistică, iar noi îți propunem un titlu pe care ne bucurăm să-l readucem pe scenă: BOEMA (LA BOHÈME) de Giacomo Puccini.

De ce Boema? Datorită celor doi protagoniști îndrăgostiți, a căror poveste dezvăluie virtuțile de bază ale Crăciunului: modestia, dragostea adevărată și suma celor două, care ne conduce la festivitatea creștină, desfășurată în Ajun de Crăciun. În cele din urmă, sfârșitul operei, nu doar un simplu final tragic, este o provocare spre a crede și a sărbători Iubirea Eternă, care și-a dezvăluit pentru prima dată întreaga amploare odată cu primul Crăciun.

Decembrie nu ar avea același șarm fără spectacolul de operă Boema și captivanta muzică scrisă de Puccini care ne arată exact despre ce este iubirea. Titlul devine și mai încântător în interpretarea apreciaților soliști invitați: soprana Nicoleta Maier și tenorul Cosmin Ifrim, sub bagheta Maestrului David Crescenzi. Mai mult, va fi o bucurie să revedem acest spectacol alături de publicul drag. Dacă în urmă cu un an vă uram tuturor sărbători luminate doar în lumea virtuală, iată că anul acesta momentul revederii în sala de spectacol a sosit și vă invităm să petrecem momente unice, de data aceasta împreună!

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.bilete.ro, precum și din Agenția de bilete a Operei, deschisă pe latura estică a clădirii, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00 – 13:00 respectiv 14:00 – 17:00.

Foto : Nicu Cherciu , operacluj.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: