Cornel UDREA – Ce m-a deranjat enorm, ca cetățean, ca locuitor de Cluj, a fost mîrlănia lăsării de izbeliște a lui Ludovic Orban, singur , pe un rînd întreg de scaune, un simbol grosier.

“La Cluj, înainte de furtuna de aseară, a avut loc un tsunami de apartament, apartamentul fiind PNL-ul. Alegerile locale în Filiala clujeană: deja vu, scenariul respectat, punct ochit, punct covid!
Ce ma deranjat enorm, ca cetățean, ca locuitor de Cluj, a fost mîrlănia lăsării de izbeliște a lui Ludovic Orban, singur, pe un rînd întreg de scaune, un simbol grosier, al înclinării scuturilor spre Câțu, în calitate de viitor lider.
Printre cei aburcați pe scenă, să îi facă părinți cu cările acestuia, s-au aflat mulți care trebuie să fie cariera politică la vîrf, lui Ludovic Orban! Batistuță agitată (cum se uită, anțărț, de jos în sus, în ochii lui Orban, gata să se dezintegreze de emoție, trimis în parlamentul european, oare de cine?) Și alții, privindu-l ciocuș și păgân, crema și cireașa tortului pre-electorală.
Domnule Boc, ar fi trebuit să fie de două ori gazdă primitoare: ca primar, și ca organizator la eveniment.
Acolo, în Apuseni, chiar dacă nu îți place unul dintre oaspeți, îi dai și lui bun găzdușag și cinstire, fiindcă ți-a călcat pragul, nu îl lași în tîrnaț, cu on blid în față, să vorovească, cu cînele dupe lanț! !
Furtuna de aseară nu va spăla mizeria de comportament. Ce de coloane vertebrale, trestii în vînt. Caractere second-hand, conștiințe de black sunday.” arata maestrul Cornel Udrea pe facebook

Leave A Comment