CJ Cluj – 𝗟𝗼𝗰𝘂𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗝𝗶𝗰𝗵𝗶𝘀𝘂 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝘀 𝘃𝗼𝗿 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗽𝗮𝗻𝗮 𝗶𝗻 𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹 𝗗𝗲𝗷

February 26, 2021
704 Views
În cadrul ședinței ordinare din data de 25 februarie a.c., Consiliul Județean Cluj a aprobat atribuirea a trei licențe de transport public județean de persoane, prin servicii regulate, pe traseele: Dej-Jichișu de Jos-Jichișu de Sus, Dej-Codor și Dej-Tărpiu.
Atribuirea celor trei licențe de traseu către singurul operator de transport interesat, respectiv firmei Costrans Import Export SRL, s-a realizat în cadrul unei proceduri de atribuire directă, pe o perioadă de 60 de zile. Ulterior, la cererea operatorului, valabilitatea licențelor va putea fi prelungită pe perioade succesive de 60 de zile, până la data finalizarea licitației pentru operarea tuturor traseelor de transport public județean, respectiv până la finalul acestui an.
Astfel, începând din luna martie 2021, cetățenii comunei Jichișu de Jos, și nu numai, vor beneficia de o legătură directă și sigură către cel mai mare și mai apropiat centru urban din zona de nord-vest a județului Cluj – municipiul Dej.
Conform programului de transport transmis de operator, acesta va efectua curse zilnice pe cele trei trasee adjudecate, cele mai numeroase, 10, având loc pe ruta Dej-Jichișu de Jos-Jichișu de Sus și retur.
Reamintim faptul că, până la realizarea licitației publice privind atribuirea noilor licențe de traseu, în conformitate cu Programul de transport public de persoane prin curse regulate la nivelul județului Cluj, Consiliul Județean va organiza periodic astfel de ședințe de atribuire. Scopul acestora este de a asigura operatori de transport pe toate traseele intrajudețene rămase neacoperite, astfel încât tot mai mulți clujeni să beneficieze de un mijloc de deplasare sigur, constant și eficient.

Leave A Comment