Iedera, planta medicinală care combate tusea şi uşurează respiraţia

February 10, 2021
109 Views

Iedera medicinală este o substanţă naturală folosită în tratarea tusei. Efectele binefăcătoare ale extractului uscat din frunze de iederă sunt dovedite ştiinţific. Substanţele active pe care le conţine iedera – numite saponine – sunt în mod constant cercetate şi verificate prin noi studii.

Bolile respiratorii însoţite de chinuitoarea tuse sunt la ordinea zilei în această perioadă. În răceli, gripă, bronşite, pneumonii apare, pe lângă alte simptome, şi tusea.

Fie că este seacă sau productivă, fie acută sau cronică, tusea le creează un mare disconfort pacienţilor şi mai ales copiilor. Un copil care tuşeşte respiră cu dificultate şi nu se poate odihni, din această pricină reprezintă un mare motiv de îngrijorare pentru părinţi. De altfel, tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care părinţii merg cu copilul la medicul pediatru. Vestea bună este că tusea poate fi calmată prin mijloace naturale, sigure şi eficiente.
Tusea, un semnal de alarmă
Tusea reprezintă un semnal de alarmă şi trebuie tratată cu seriozitate încă de la început. Din păcate, nu întotdeauna acordăm atenţia cuvenită acestei probleme de sănătate. Acesta este motivul pentru care de multe ori tusea se agravează odată cu boala în care a apărut.

O altă greşeală frecventă este administrarea de antibiotice imediat ce apare tusea, ceea ce nu este necesar decât în cazul infecţiilor bacteriene. Tusea poate fi tratată cu succes şi cu ajutorul unei substanţe active naturale: extractul uscat din frunze de iederă.

Extractul de iederă – un antitusiv dovedit ştiinţific

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: