𝐄𝐱𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐚 𝐚𝐧𝐮𝐚𝐥𝐚 𝐚 𝐁𝐫𝐞𝐬𝐥𝐞𝐢 𝐁𝐚𝐫𝐚𝐛𝐚𝐬 𝐌𝐢𝐤𝐥𝐨𝐬 – 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝟏𝟏–𝟐𝟖 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏

February 6, 2021
665 Views
Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj invită publicul interesat să ia parte la expoziția anuală a Breslei Barabás Miklós – grupul de la Cluj, care va putea fi vizitată în perioada 11–28 februarie 2021, în sălile de expoziții temporare (parter, stânga și dreapta) ale muzeului.
Expoziția va fi prezentată – în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind combaterea răspândirii Covid-19 – joi, 11 februarie 2021, de la ora 12.00.
Asociaţia „Breasla Barabás Miklós”, organizație a artiştilor plastici maghiari din România, care cuprinde aproape 200 de membri, având un istoric de 92 de ani, organizează pentru a cincea oară o expoziție de grup la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.
La fel ca la evenimentul de anul trecut, în cadrul expoziției de față, grupul de la Cluj, cel mai numeros al acestei organizații, își prezintă cele mai reușite rezultate artistice, oferind în același timp vizibilitate și pentru artiștii din alte regiuni. Mai multe generații de pictori, sculptori, graficieni, ceramiști, sticlari, textiliști și fotografi își vor expune lucrările cu această ocazie. Operele de artă care au fost realizate prevalent în cursul anului 2020, încărcat de incertitudini și dificultăți, stau mărturie pentru activitatea efervescentă a artiștilor plastici.
Curatorii expoziției: sculptorul Kolozsi Tibor, președintele Breslei Barabás Miklós, și Bordás Beáta, istoric de artă, Muzeul de Artă Cluj-Napoca.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Muzeul de Artă Cluj-Napoca Kolozsvári Művészeti Múzeum গায 2021 ExpoziÈ›ia anuală a Breslei Barabás Miklós -grupul de la Cluj Barabás Miklós Céh kolozsvári csoportjának éves kiállítása Deschis/nyitva: 11-28 februarie 2021 2021. február 11-28. MUZEULDE RMDSZ COMMUNITAS”

Leave A Comment

%d bloggers like this: