Dacian Cioloș își deschide BIROU la Cluj-Napoca

January 26, 2021
429 Views

„După deschiderea biroului de la Brașov, ne îndreptăm acum privirea către Cluj-Napoca și marcăm prezența noastră cu cel de-al doilea birou de europarlamentar din România, așa cum am promis în campania electorală din mai 2019. Biroul este deschis pentru public din Aprilie 2020, am tot amânat lansarea lui din motiv epidemiologic, însă acum am hotărât să marcăm într-o formă virtuală prezența lui, dacă nu se poate altfel.

Nu e niciun secret că pentru mine Cluj-Napoca e un oraș de suflet și acest pas pe care-l fac acum sper să fie de ajutor clujenilor, care sunt foarte atașați sunt de valorile Uniunii Europene. Acest birou este locul unde oamenii pot discuta despre comunitatea lor și pot adresa întrebări referitoare la soluțiile pe care Parlamentul European le are pentru problemele zonei în care aceștia trăiesc. De asemenea, va fi locul în care cetățenii din Cluj pot propune proiecte pentru transformarea Uniunii Europene”, a declarat Dacian Cioloș.

Copreședintele USR-PLUS și liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European, marchează prezența la Cluj-Napoca biroul local de europarlamentar printr-o serie de evenimente ce vor avea loc vineri, 29 ianuarie 2021.

Leave A Comment

%d bloggers like this: