Judecatoarea Adina Daria Lupea ATAC DUR la Primarul Boc pe tema DEMOLARII GARAJELOR

“Din minunatiile noului nostru reales primar, Emil Boc!
Detin in proprietate un garaj, situat pe str.Muresului din Cluj-Napoca.La apartamentul unde sunt coproprietara cu mama si fratele meu.Garaj inscris in cartea funciara.Garaj pentru care platim impozit anual.
Ne am pomenit cu o somatie de demolare, fiindca in caz contrar il va demola Primaria, la suma de 4100 de lei si ceva,pe cheltuiala noastra.Nu numai noi, toti proprietarii de garaje din zona.
Domnul Boc, se aude? Faceti ceva exproprieri in zona si nu stim noi? Cum sa imi demolati garajul care e pe numele meu si in proprietatea mea, inscris in CF si pentru care de 30 de ani platesc impozit anual? Si nu numai ca nu ne despagubiti, ne amenintati si cu cheltuieli de demolare!
Nu aveti notiunea constitutionala de proprietate privata?” arata judecatoarea Lupea
“Sa mai lamuresc o data problema garajului.

Este o constructie din caramida, nu de tabla, inscris in cartea funciara.Are si racord individual la energie electrica.Racord care nu se putea face in lipsa unui CF , alias carte funciara, ca altfel figura racordul pe primarie si plateau ei.
Unde a fost primaria 30 de ani cat am platit impozit anual de 150 de lei? Unde au fost juristii?
Unde a fost domnul Boc pana la alegeri?
Cine imi plateste debransarea individuala de la curent? Primaria? Care ma someaza sa demolez fara autorizatie de demolare?
Am urmarit toate postarile in on line urile unor publicatii, postari care abunda de faptul ca sunt judecator.Sunt.Eram minora când s au construit garajele.Cu siguranta visam atunci sa devin un judecator abuziv, care construieste ce il taie capul pe domeniul public. Cam asta e quintesenta.Eu nu pot reclama nimic fiindca sunt judecator. Drepturile judecatorilor oameni au dispărut in Romania.Ei nu au dreptul sa se planga.
Am devenit o societate jalnica, patetica, bolnava, in care daca un magistrat denunta public un abuz ii sar o suta in cap sa il linisteasca. Ca sigur are pile. Stiu ei. Ca sa taca ca obligatia de rezerva!
Exista obligatie de rezerva pe dosare.Nu exista când sunt un simplu cetatean nedreptatit de sistem.
In fine.Nu mai am multe de zis.Astia suntem.Ieri ne am cedat dreptul la sanatate, azi pe cel la proprietate.Maine ne vom ceda dreptul la viata! Democratic!” arata pe facebook judecatoarea Lupea

Leave A Comment

%d bloggers like this: