𝐏𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬 𝐝𝐞 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐚𝐥 𝐭𝐚𝐫𝐠𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐈𝐚𝐬𝐢

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, dă startul sezonului 2021 al târgurilor destinate producătorilor și meșterilor tradiționali. La invitația Palas Mall, organizația clujeană va fi prezentă în perioada 21 – 24 ianuarie la Iași.
La expoziția din capitala Moldovei vor participa parteneri tradiționali ai Asociației care vor expune dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, conserve din fructe și legume, produse apicole, brânzeturi și dulciuri de casă. Toate acestea sunt preparate după rețete tradiționale în ferme de familie. De asemenea, artizanii vor oferi iubitorilor de autentic costume populare și accesoriile necesare acestora, produse vestimentare și bijuterii lucrate de mână.
Târgul Produs de Cluj este prezent pentru a șaptea oară cu o manifestare expozițională la Iași, toate marcând evenimente importante pentru oraș, de la aniversarea unor momente istorice importante la vizita suveranului pontif.
Pe întreaga durată a evenimentului, expozanții vor respecta toate regulile în vigoare impuse prin normele legislative specifice stării sanitar-epidemiologice, de la purtarea măștii și distanțare socială până la dezinfecția mâinilor și a suprafețelor de expoziție.

Leave A Comment

%d bloggers like this: