Inca un lider PNL il ATACA pe ORBAN

January 18, 2021
179 Views
Ludovic Orban, președintele PNL, este ținta unor atacuri extrem de dure din partea colegilor de partid. Nume grele din partid, printre care Robert Sighiartău, secretarul general al partidului, în acuză că a împărțit portofoliile în ministere doar pentru a obține funcția de președinte al Camerei Deputaților.
Robert Sighiartău secretarul general al PNL, a declarat că în ultimul an partidul a fost condus discreționar și că „tot mai mulți colegi sunt nemulțumiți”.

„PNL are nevoie de o echipă, nu de un om. Tot mai mulți colegi sunt nemulțumiți. Aceste funcții (n.r.: ministerele la negocieri) au fost date doar pentru a obține un post de președinte al Camerei Deputaților. Era bine dacă aceste discuții le-am fi avut în BPN. E clar că intrăm într-o logică de campanie electorală pentru congres”, a declarat secretarul general al PNL Robert Sighiartău la Digi24.

„PNL s-a clasat pe locul 2 la alegeri, după PSD. Bineînțeles că au fost mai multe greșeli în timpul guvernării Orban. Cel mai rău mă deranjează că am fost asociați cu PSD în privința oamenilor. În ultimul an partidul a fost condus discreționar. La momentul acela am spus că nu-i momentul să zicem nimic din considerente tactice”, a mai spus secretarul general al PNL.

Leave A Comment

%d bloggers like this: