Vine gerul. Vremea se răcește în toată țara, cu minime de până la -15 grade Celsius

January 12, 2021
153 Views

Vremea se va răci treptat în toată țara în perioada 11-24 ianuarie, cu temperaturi minime care vor atinge, pe timpul nopții, -15 grade Celsius, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în prognoza pentru următoarele două săptămâni. După data de 20 ianuarie, vremea se va încălzi, dar până la niște valori normale pentru această perioadă a anului. Precipitații sunt posibile în prima parte a intervalului și după data de 20 ianuarie.

…..

În Transilvania, vor fi maxime de 0-1 grade și minime de 3 grade Celsius în primele zile ale intervalului. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în depresiuni. În perioada 14-20 ianuarie, maximele vor fi între -8 și -4 grade Celsius și minime cuprinse între -18 și -10 grade Celsius.

După 20 ianuarie, vremea se va încălzi, astfel că maximele vor ajunge la -2 grade Celsius, iar minimele se vor situa între -10 și -7 grade Celsius. Precipitații sunt posibile în tot intervalul, dar mai ales în prima săptămână a prognozei și după data de 20 ianuarie.

…..

La munte, temperaturile vor fi normale în primele trei zile ale intervalului, cu maxime cuprinse între -5 și -3 grade Celsius și minime în jur de 8 grade Celsius. În perioada 14-20 ianuarie, vremea va deveni rece, geroasă, mai ales pe timpul nopții. Maximele vor fi cuprinse între -12 și -10 grade Celsius, iar minimele vor fi în jur de -18 grade Celsius.

Leave A Comment

%d bloggers like this: