CJ Cluj – 39 drumuri județene in lucru in 2020 . 30 in intreținere , 9 in modernizarea

Tise , presedinte CJ Cluj „𝐶𝑖𝑓𝑟𝑒𝑙𝑒 𝑣𝑜𝑟𝑏𝑒𝑠𝑐 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑠𝑖𝑛𝑒 𝑖𝑎𝑟 𝑏𝑖𝑙𝑎𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛𝑢𝑙 𝑖𝑚𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑎𝑡𝑜𝑟. 𝑃𝑒 𝑝𝑎𝑟𝑐𝑢𝑟𝑠𝑢𝑙 𝑎𝑛𝑢𝑙𝑢𝑖 2020 𝑎𝑚 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑡 𝑝𝑒 𝑛𝑢 𝑚𝑎𝑖 𝑝𝑢𝑡𝑖𝑛 𝑑𝑒 39 𝑑𝑒 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑟𝑖 𝑠𝑎𝑢 𝑠𝑒𝑐𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑒 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑟𝑖 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑒𝑛𝑒, 𝑓𝑖𝑖𝑛𝑑 𝑣𝑖𝑧𝑎𝑡𝑎 𝑜 𝑙𝑢𝑛𝑔𝑖𝑚𝑒 𝑡𝑜𝑡𝑎𝑙𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑒𝑠𝑡𝑒 360 𝑑𝑒 𝑘𝑖𝑙𝑜𝑚𝑒𝑡𝑟𝑖. 𝑉𝑜𝑚 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚 𝑑𝑒 𝑖𝑚𝑏𝑢𝑛𝑎𝑡𝑎𝑡𝑖𝑟𝑒 𝑎 𝑖𝑛𝑓𝑟𝑎𝑠𝑡𝑟𝑢𝑐𝑡𝑢𝑟𝑖𝑖 𝑟𝑢𝑡𝑖𝑒𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎 𝑡𝑟𝑎𝑓𝑖𝑐𝑢𝑙 𝑠𝑎 𝑠𝑒 𝑑𝑒𝑠𝑓𝑎𝑠𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑚𝑎𝑥𝑖𝑚𝑎 𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑛𝑡𝑎 𝑠𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑓𝑜𝑟𝑡.”
În ceea ce privește investițiile din cadrul programelor de lucrări de modernizare și reabilitare, în cursul anului 2020 Consiliul Județean a desfășurat lucrări pe 9 drumuri sau sectoare de drumuri județene, vizând o lungime totală de peste 112 kilometri.
La capitolul lucrări de întreținere, în anul precedent s-a acționat prin așternerea de covor asfaltic, reparații și alte operațiuni necesare menținerii condițiilor tehnice corespunzătoare, pe 30 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, fiind vizată o lungime totală de 247,97 kilometri. Dintre aceștia, nu mai puțin de 157,62 kilometri au fost efectiv asfaltați.
Totodată, au fost executate lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe o lungime totală de 813,85 kilometri, pe 57 de drumuri sau sectoare de drumuri județene, precum şi alte tipuri de marcaje, în special treceri de pietoni pe raza anumitor localități.

Leave A Comment

%d bloggers like this: