CJ Cluj – 𝗟𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗻𝘂 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲 𝗯𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗲 𝘀𝗮𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝘀𝗲

January 4, 2021
275 Views
Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de luni, 4 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier. Pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.
De asemenea, din cauza temperaturilor negative înregistrate în ultimele 24 de ore, mai ales în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de polei, traficul rutier fiind îngreunat.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 3 ianuarie a.c., dar și în cursul nopţii, respectiv al acestei dimineți, s-a acţionat pe 76 de drumuri județene, cu circa 35 de utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de aproximativ 200 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Leave A Comment

%d bloggers like this: