Prefect Mircea Abrudean – Primele vaccinuri împotriva COVID-19 în județul Cluj

December 27, 2020
162 Views
“Astăzi este o zi istorică din punct de vedere medical în România, pentru că în această dimineață a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 în toate cele 10 spitale de Boli Infecțioase din țară, aflate în prima linie.
În județul Cluj prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 a fost doamna Dr. Violeta Briciu- director medical, urmată de aproximativ 90 de cadre medicale din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.
➡️ Acesta reprezintă un moment important în evoluția strategiei de combatere a pandemiei și primul pas către revenirea lucrurilor la o normalitate care a lipsit în ultimele luni ale acestui an.
Obținerea unui vaccin care poate fi administrat cu rezultate fundamentate științific, este în aceeași măsură o șansă și modalitatea de a ne arăta solidaritatea și încrederea față de cei din linia întâi.
➡️ Vaccinarea este gratuită, sigură, voluntară și necondiționată.
➡️ Programarea pentru vaccinarea populației se va efectua în mod electronic, telefonic sau prin intermediul medicului de familie.
➡️ Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro #RoVaccinare #RomaniiTrebuieSaStie” arata Prefectul Mircea Abrudean
+5
Negrea Corina, Georgiana Socaciu şi alţi 189
5 comentarii
12 distribuiri
Îmi place

 

Comentează
Distribuie

Leave A Comment

%d bloggers like this: