Taxele pentru permisul de conducere și certificatul de înmatriculare vor putea fi plătite online

December 10, 2020
211 Views

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) a lansat, în luna decembrie, un nou serviciu online prin intermediul site-ului propriu pentru facilitarea plăţilor reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare şi autorizaţiei de circulaţie provizorie, se arată într-un comunicat al instituției.

Pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghișeul.ro dovada plăţii nu este necesară.

Conform unui comunicat de presă al DRPCIV, plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăţi sau la finalizarea programării online la ghişeu, utilizând cardul bancar. Pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghișeul.ro dovada plăţii nu este necesară.

Serviciul de plăţi online este disponibil 24 de ore din 24, plata poate fi efectuată la orice oră şi în orice zi, iar procesarea şi validarea se fac rapid, menţionează sursa citată.

Numărul înmatriculărilor de autoturisme noi în România, în scădere drastică în primele nouă luni ale anului

Producătorii de autoturisme au fost afectați și ei de pandemia de COVID-19, astfel că numărul înmatriculărilor de autoturisme noi a scăzut în România cu 31,8%, în primele nouă luni ale anului, în comparaţie cu aceeaşi perioadă din anul 2019. Totodată, pe segmentul de second hand declinul a fost de aproape 16,3%, la nivel comparativ, reiese din statistica Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), citată într-un comunicat al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

…..

Foto : drpciv.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: