𝗟𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗰𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝘁𝗶𝗮 𝘀𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮𝘀𝗼𝗮𝗿𝗮 𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗻𝗱𝗶𝘁𝗶𝗶 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗳𝗶𝗰𝗲 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗮𝗿𝗻𝗮

December 10, 2020
374 Views
Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 10 decembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier. Pe mai multe sectoare de drum circulaţia poate fi afectată de fenomenul de polei și carosabil alunecos, ca urmare a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 9 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 61 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 19 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 50 de drumuri judeţene, cu 19 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 72 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
În zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de miercuri s-a intervenit pe 12 drumuri judeţene, cu 9 utilaje. La această oră se acționează, inclusiv prin revizii, pe 5 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 190 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
Totodată, în cursul zilei de ieri, în zona Dej s-a intervenit pe 9 drumuri judeţene, cu 7 utilaje. La această oră nu se impune intervenția pe niciun drum județean situat în această zonă. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 65 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
În continuare, se acţionează cu utilaje şi materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.
Este posibil ca imaginea să conţină: copac, în aer liber şi natură

Leave A Comment

%d bloggers like this: