Nicolae Ciucă a fost numit prim-ministru interimar

December 8, 2020
411 Views

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a numit luni seara pe ministrul apărării, Nicolae Ciucă, ca premier interimar, după ce șeful Guvernului, Ludovic Orban, si-a dat demisia fortat/nefortat

Președintele României a luat act de demisia lui Ludovic Orban din funcția de prim-ministru al României și l-a desemnat ca prim-ministru interimar pe Nicolae-Ionel Ciucă, pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului guvern, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale. Șeful statului a semnat decretele în acest sens.

În cursul zilei de luni, după ce Ludovic Orban  a fost  chematde Klaus Iohannis la o discuție privată la Palatul Cotroceni, liderii partidului au vehiculat numele  lui Ilie Bolojan, actualul președintelui CJ Bihor, pe cel al ministrului Apărarii, Nicolae Ciucă, dar și pe al ministrului de finanțe, Florin Cîțu, pentru funcția de premier.

Ministrul apărării, Nicolae Ciucă,a devenit membru  PNL în octombrie și a candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 pentru un loc în Senat.

Leave A Comment

%d bloggers like this: