𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝗮 𝗱𝗲𝗺𝗮𝗿𝗮𝘁 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝟭𝟲𝟭𝗘 (𝗗𝗝 𝟭𝟲𝟭𝗗 – 𝗗𝗶𝘃𝗶𝗰𝗶𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗠𝗮𝗿𝗶 – 𝗗𝗶𝘃𝗶𝗰𝗶𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗠𝗶𝗰𝗶).

November 13, 2020
419 Views
Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 161E, cuprins între intersecția cu DJ 161D, Diviciorii Mari și Diviciorii Mici, lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.
Lucrările vizează sectorul în lungime de cinci kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 5+000, cel care traversează localitățile Diviciorii Mari și Diviciorii Mici.
În această fază se execută, concomitent, mai multe tipuri de lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, aducerea la profil a acostamentelor, colmatarea rosturilor, realizarea de șanțuri pentru asigurarea scurgerii apelor, desfundarea gurilor de scurgere, înlocuirea de podețe și așternerea de strat de balast stabilizat pe anumite porțiuni.
Totodată, până în acest moment a fost deja așternut stratul de covor asfaltic pe un sector de drum în lungime de aproximativ un kilometru. Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare a acostamentelor cu piatră spartă, precum și marcaje rutiere.

Leave A Comment

%d bloggers like this: