𝗔 𝗶𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗶𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗹𝗮 𝗦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗣𝗼𝗽𝘂𝗹𝗮𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗔𝗿𝘁𝗲 „𝗧𝘂𝗱𝗼𝗿 𝗝𝗮𝗿𝗱𝗮” 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮𝗻𝘂𝗹 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟬-𝟮𝟬𝟮𝟭

November 13, 2020
330 Views
Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, instituţie de cultură și spectacole aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj și care iniţiază şi desfăşoară programe de educaţie permanentă, anunță faptul că a început perioada înscrierii la cursurile aferente anului educaţional 2020 – 2021. Astfel, înscrierile se pot face până în data de 17 noiembrie 2020 și reînscrierile în perioada 24-27 noiembrie 2020 .
Anul acesta, Școala de Arte oferă posibilitatea înscrierii și reînscrierii online pe site-ul școlii: www.scoaladearte.ro sau la sediul instituţiei de pe strada Fabricii de Zahăr, nr. 51, între orele 10-18.
Oferta educațională pentru anul școlar 2020-2021 cuprinde:
I. CURSURI DE BAZĂ – finalizate cu diplomă de absolvire
COREGRAFIE
Specializări: Dans clasic (balet), dans contemporan, dans modern, dansuri de societate, instructor coregraf în dans, instructor coregraf în joc popular, joc popular
MUZICĂ
Specializări: Canto clasic, Canto muzică populară, Canto muzică ușoară, Inițiere corală, Inițiere muzică ușoară, Inițiere muzică populară;
Instrumente: Acordeon, Ansamblu instrumental: Vioară, Braci, Contrabas, Instrumente populare (Caval, Fluier), Chitară clasică și folk, Chitară electrică și bas, Clarinet, Contrabas, Eufoniu, Improvizație jazz, Inițiere fanfară, Instrumente de percuție ritmică, Orgă electronică, Pian, Saxofon, Taragot, Trombon, Trompetă, Tubă, Vioară, Violă, Violoncel
ARTE VIZUALE
Specializări: Artă decorativă, Artă fotografică, Ceramică, Decorațiuni interioare, Design vestimentar, Grafică, Pictură, Țesut-Cusut
ARTĂ DRAMATICĂ
Specializări: Actorie, Retorică
II. CURSURI PREGĂTITOARE – fără examene, cu diplomă de participare
Şcoala Populară de Arte organizează cursuri pregătitoare pentru categoria de vârstă 7 – 9 ani la următoarele compartimente:
– Arte vizuale: Grafică și Pictură
– Coregrafie: Dans contemporan și Dans modern
– Muzică: Chitară clasică & folk, Pian și Vioară
Înscrierea la aceste cursuri se va face conform procedurii de înscriere a tuturor cursurilor.
III. ASISTENȚĂ ARTISTICĂ – fără examene, cu diplomă de participare
Şcoala Populară de Arte organizează cursuri de asistenţă artistică pentru toate categoriile de vârstă, pe toate compartimentele. Excepţie fac cursurile: Instructori coregrafi în dans și Instructori coregrafi în Joc popular, Design vestimentar, Improvizaţie jazz, Inițiere muzică ușoară și Inițiere muzică populară.
Înscrierea la aceste cursuri se va face conform procedurii de înscriere a tuturor cursurilor.
IV. CURSURI DE EXCELENȚĂ (TEHNICI) – finalizate cu diplomă de absolvire
Arte Vizuale: Tehnici în design vestimentar, Tehnici în grafică, Tehnici în pictură, Tehnici în țesut-cusut
Pentru aceste cursuri e nevoie de absolvirea cursului de bază al Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca sau dovada pregătirii în domeniul ales.
Pentru înscrierea în anul educațional 2020-2021 sunt necesare următoarele documente: fișa de înscriere – formular TIP (se solicită de la secretariatul instituției); copie după C.I. sau B.I.; certificat de naștere; adeverință medicală eliberată de medicul de familie care atestă faptul că solicitantul este apt medical și clinic sănătos; dosar plic; 2 poze ¾ cm; declarație de consimțământ privind acordul asupra prelucrării datelor cu caracter personal ale solicitantului și achitarea taxei de înscriere de 50 de lei.
De asemenea, persoanele care solicită reînscrierea la cursurile Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” trebuie să prezinte următoarele: fișa de reînscriere – formular TIP; certificat de naștere; 2 poze ¾ cm; contract de studii semnat; declarație de consimțământ privind acordul asupra prelucrării datelor cu caracter personal ale solicitantului, iar minim 50% din valoarea taxei aferente cursului se va achita la data semnării contractului de studii, în perioada 24 – 27 noiembrie 2020.
Taxele aferente cursului/cursurilor se achită după declararea „admis” a fiecărui solicitant și repartizarea la curs, respectiv la data semnării contractului de studii.
Informaţii suplimentare se pot obţine pe e-mail – scoaladeartecluj@yahoo.com, la sediul instituției – Str. Fabricii de Zahăr, nr. 51 și pe site-ul școlii – www.scoaladearte.ro.

Leave A Comment

%d bloggers like this: