PSD Cluj – În timp ce producătorii locali se zbat să supraviețuiască, în Cluj-Napoca primarul Emil Boc îi scoate afară, în stradă.

November 10, 2020
224 Views

” Această soluție de compromis nu face decât să ascundă sub preș incapacitatea Guvernului liberal de a gestiona criza pandemiei dar și să scoată la iveala favoritosmul față de firmele străine.
Nu putem să nu ne întrebăm ”pe cine protejați domnule primar?”, în condițiile în care lângă piața agroalimentară din cartierul Zorilor se află un supermarket ce continuă să vândă în interior exact același tip de produse agroalimentare ca și cel vândut de comercianții din piață.

De ce pe țărani îi scoateți afară din piețe domnule primar, pe timp de iarnă, dar permiteți în continuare funcționarea altor spații comerciale în care se află un număr îngrijorător de oameni?
Dacă nu era evident până acum, a devenit clar faptul că măsurile luate de liberali atât la nivel național, cât și în Cluj Napoca, îngroapă producătorii locali și creează un colaps economic, în numele așa-zisei protecții sanitare.

PSD Cluj solicită primarului Emil Boc să vină urgent cu soluții umane pentru producătorii locali care să dovedească preocuparea reală pentru sănătatea fizică a producătorilor, dar și pentru siguranța alimentară a clujenilor.” se arata in comunicatul PSD Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: