Adrian Oros , locul I la Senat din partea PNL – LIBERTATEA, MUNCA, BUNUL SIMȚ și ÎNCREDEREA ÎN OAMENI

November 10, 2020
285 Views

“LIBERTATEA, MUNCA, BUNUL SIMȚ și ÎNCREDEREA ÎN OAMENI sunt valorile care m-au ghidat în formarea personală, profesională și politică!

Candidez din partea Partidului Național Liberal pentru funcția de senator de Cluj, județul pe care îl iubim cu toții, locul pe care îl numim acasă. Mă simt extrem de atașat de aceste locuri, am crescut și m-am format ca om în orașul Gherla, am studiat la Cluj-Napoca, oraș în care mi-am continuat activitatea profesională. Împreună cu familia mea, locuiesc în Florești și pot să spun că realitățile acestui județ nu imi sunt deloc străine.
Dincolo de funcția de ministru al agriculturii, stau în spate ani întregi de muncă ca medic veterinar și profesor universitar în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Cercetarea continuă, relația deschisă cu studenții și dragostea față de necuvântătoare sunt doar câteva motive pentru care mă simt atât de atașat de această profesie.
Am intrat în politică tocmai pentru a reprezenta cât mai bine interesele țăranilor, fermierilor și consumatorilor români, cât și a celor din breasla mea, medicii veterinari. Activitatea de la minister am completat-o mereu și cu activitatea de deputat liberal, pentru că o bună colaborare între Guvern și Parlament este vitală pentru a putea adopta acele proiecte de lege care să ducă la o schimbare reală a actualei paradigme.
Acum, în calitate de senator, îmi voi duce mai departe munca începută ca deputat și ministru, pentru ca agricultura României să ajungă la adevăratul potențial pe care îl are.
Pe 6 decembrie vom porni pe un nou drum pentru dezvoltarea României, o perioadă de stabilitate și prosperitate, care va fi marcată de parteneriatul strâns între Președintele Klaus Iohannis, Guvernul PNL și Parlament.
👉🏻 Vă invit să citiți raportul de activitate, cu performanțele reușite și proiectele gândite pentru perioada următoare:
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „Adrian Oros Candidat Senat Ocupația Profesie Vârstă Ministru Agriculturii și Dezvoltării Rurale Medic Veterinar Prof. Prof.univ.dr. univ 55 ani DEZVOLTĂM CLUJUL DEZVOLTAM ROMÂNIA #Reusim!Împreună 7:PNL PNL”

1 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: