Radu Moisin , candidatul PNL pentru Camera Deputatilor in vizită la Mociu . Motivul principal al vizitei a fost de a vedea la fața locului modul în care autoritățile locale, județene și centrale asigură accesul cetățenilor din mediul rural la serviciile medicale de urgență.

“Am mers astăzi în comuna Mociu pentru a mă întâlni cu domnul primar Vasile Focșa, unul dintre cei mai perfomanți primari din județul Cluj!

Motivul principal al vizitei a fost de a vedea la fața locului modul în care autoritățile locale, județene și centrale asigură accesul cetățenilor din mediul rural la serviciile medicale de urgență.
ℹ️ Pe lângă stația de Pompieri și SMURD existentă în Mociu, care deservește urgențele din 9 comune, Primăria Mociu investește în construirea noului sediu al Centrului Medical de Urgență care presupune asistență medicală de urgență 24/24h pentru cetățenii din acest vast areal geografic situat în zona estică a județului nostru.
Am aflat toate probleme întâmpinate de către autorități în asigurarea serviciilor medicale de urgență către populație într-un timp rapid.
✅ Proiectul meu de înființare a Stațiilor integrate de urgență în mediul rural, care presupune intervenție rapidă și condiții foarte bune de tratament pentru locuitorii din mediul rural, va avea ca punct de plecare modelul dezvoltat în comuna Mociu.
↗️ Îl felicit pe domnul primar Vasile Focșa nu doar pentru investițiile în sănătatea locuitorilor din zona estică a județului, ci și pentru investițiile în creșterea calității vieții prin extinderea rețelei de canalizare, extinderea rețelei de gaz (în proiectare), investiția în drumuri și în școală.

Leave A Comment

%d bloggers like this: