CJ Cluj – 𝗖𝗲𝗮 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗶𝗮𝘁𝗮 𝗮𝗴𝗿𝗼-𝗮𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁 𝗿𝗮𝗺𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝘀𝗮

Cea mai mare și mai bine aprovizionată piață agro-alimentară din județul Cluj – Piața de gros Agro Transilvania din Dezmir – rămâne deschisă, clujenii având, în continuare, posibilitatea de a achiziționa produse de cea mai bună calitate, direct de la producători.
În acest sens, societatea aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj a luat toate măsurile necesare astfel încât accesul producătorilor și al consumatorilor de produse ago-alimentare românești să se realizeze în condiții de maximă siguranță sanitară, fără a se expune în vreun fel riscului de contaminare cu coronavirus. Menționăm, în acest context, faptul că accesul în incinta pieței se poate realiza doar cu mască de protecție, purtată corect. De asemenea, comercianții pun la dispoziția clienților dezinfectanți și materiale sanitare de protecție.
Importanța menținerii deschise a Pieței Agro Transilvania este dată atât de numărul mare al producătorilor care își comercializează produsele în cele aproximativ 35 de spații amenajate în aer liver, cât, mai ales, de aprecierea de care aceasta se bucură în rândul consumatorilor.

Leave A Comment

%d bloggers like this: