Prefect Mircea Abrudean – Ministru sanatatii Nelu Tătaru, a efectuat o vizită în județul Cluj.

“Domnul ministru al sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat astăzi o vizită în județul Cluj. Acesta a fost prezent la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, pentru evaluarea situaţiei din unităţile sanitare și discuţii cu personalul medical, în contextul evoluţiei epidemiologice.
✅ Domnul ministru a discutat despre posibilitatea extinderii numărului de paturi ATI, despre reevaluarea modalității actuale de tratament, a protocoalelor și a necesarului de personal și de medicamente, pentru o abordare corespunzătoare a acestui moment pandemic.
✅ A salutat eforturile cadrelor medicale din această perioadă dificilă și a rămas încrezător în capacitatea personalului medical clujean și a instituțiilor publice implicate, de a ține sub control situația actuală.
✅ Ministrul a apreciat în mod deosebit profesionalismul și performanța cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, confirmând faptul că acesta se situează pe primul loc în România, pe baza mai multor criterii de performanță în ceea ce privește tratarea pacienților COVID-19.”arata Prefectul Abrudean

Leave A Comment

%d bloggers like this: