𝗖𝗹𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗱𝗲 𝗕𝗼𝗹𝗶 𝗜𝗻𝗳𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗮𝘀𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗖𝗹𝘂𝗷, 𝘀𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝘂𝗹 𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝟭 𝗱𝗶𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮!

October 22, 2020
221 Views

Aflat in vizită la Cluj , Ministrul sănătatii. Nelu Tătaru a afirmat

“Revin de fiecare dată cu plăcere aici, la Boli Infecțioase, ei sunt eroii din linia întâi, ei au intrat primii, vor ieșii ultimii din această luptă, am avut o discuție cu personalul medical: necesar, reevaluare la tot ce înseamnă tratame, reevaluare protocoale, necesar de personal, necesar de medicamente, cât și o altă abordare în acest moment pandemic”, a declarat ministrul Sănătății, , după întâlnirea avută cu personalul medical de la SCBI Cluj-Napoca.

Ministrul a apreciat în mod deosebit profesionalismul și performanța cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, confirmând faptul că acesta se situează pe primul loc în România, pe baza mai multor criterii de performanță în ceea ce privește tratarea pacienților COVID-19.

“Performanţele medicale obţinute de Spitalul de Boli Infecţioase se datorează în primul rând angajaţilor de acolo, cărora le mulţumesc pentru eforturile pe care le depun, dar şi investiţiilor masive făcute în această unitate medicală în ultimii ani de către Consiliul Judeţean (CJ) Cluj. SCBI are dotări de top care îi permit să lupte cu succes împotriva acestui virus nemilos”, a declarat şi preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Leave A Comment

%d bloggers like this: