Investitor nou în Parcul Industrial Tetarom I din Hoia

Consiliul Județean Cluj și Tetarom S.A., societate în cadrul căreia forul administrativ județean este acționar majoritar, anunță faptul că un nou investitor s-a stabilit în cadrul Parcului Industrial Tetarom I: compania SALICE, unul dintre cei mai mari producători români de materiale și structuri pentru mobilier.
Ocuparea noului spațiu de către investitorul clujean a fost posibilă în urma licitației publice derulate în acest scop, ulterior finalizării proiectului european de extindere a Parcului Tetarom I din Hoia.
Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Fiecare nou investitor e un motiv de satisfacție întrucât parcurile industriale și-au dovedit de mult viabilitatea, acționând ca un catalizator al dezvoltării economiei clujene. E un nou exemplu legat de felul în care banii europeni aduc prosperitate în comunitate, când sunt folosiți inteligent, prin sprijinirea mediului de afaceri local ”.
Compania clujeană recent stabilită în Hoia își va desfășura activitatea de producție și depozitare în hala având o suprafață de 1.589,12 mp.
În ceea ce privește noua clădire de birouri edificată cu ajutorul fondurilor europene, Tetarom S.A. a închiriat deja patru dintre etajele imobilului.
În perioada imediat următoare Tetarom S.A. va organiza o nouă licitație pentru închirierea celorlalte spații disponibile, respectiv pentru hala în suprafață de 2.700 mp și pentru restul de trei etaje din imobilul de birouri.
Reamintim faptul că, recent, Tetarom S.A. a primit în administrare din partea Consiliului Județean Cluj patru imobile în suprafață totală de circa 9.800 de mp: două hale, o clădire de birouri și un sediu administrativ realizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană implementat de forul administrativ județean în scopul extinderii Parcului Industrial Tetarom I.

Leave A Comment

%d bloggers like this: