Alianța USR PLUS Cluj și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

October 13, 2020
590 Views

In11 octombrie 2020 au avut loc alegerile interne pentru desemnarea candidaților USR PLUS pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.  Votul s-a desfășurat online, într-un sistem asemănător votului aplicat la Eurovision. Scrutinul a fost precedat de mai multe runde de dezbateri. În prealabil, candidații din partea PLUS au participat la o selecție și vot inter

In cadrul Alianţei USR PLUS Cluj au avut loc dezbateri publice între candidaţii pentru alegerile parlamentare. Candidații pe listele pentru Senat sau Camera Deputaţilor, au apelat la susţinerea colegilor lor, prezentându-şi programele cu care vor merge în forul legislativ al ţării. De asemenea, s-au organizat două dezbateri în care candidații au răspuns întrebărilor membrilor, într-un format transparent şi asumat, care dă tonul politicii altfel.

În urma scrutinului clasamentul este următorul:

Senat

 1. Bordei Cristian
 2. Goțiu Mihai
 3. Elek Levente
 4. Petrescu Manuela

Camera Deputaților

 1. Murariu Oana
 2. Băltărețu Viorel
 3. Molnar Radu
 4. Ciubucă Elena – Loredana
 5. Ungureanu Emanuel
 6. Nan Alexandrina – Ioana
 7. Meșter Alina – Maria
 8. Rigman Ciprian – Doru
 9. Chirilă Radu – Ioan
 10. Botoroagă Cornel

Acest vot dă startul ultimei lupte electorale de anul acesta, care este şi cea mai importantă. Reformarea clasei politice începe cu viitorul Parlament, care va legifera şi va fi esențial pentru componența Guvernului pentru următorii 4 ani. Trebuie să fie 4 ani de construcţie, de performanţă şi demnitate. De aceea, începând de mâine noi vom fi în stradă, la strâns de semnături. Avem convingerea că vă propunem cea mai bună alternativă de pe piaţa politică clujeană.

Pentru un Parlament curat, integru şi performant, vă încurajăm să vă alăturaţi valului stârnit de Alianţa USR PLUS! Primul pas constă în semnătura online pentru candidații noștri aici: link semnături.

Echipa de comunicare USR PLUS

Carmen Țurcanu – 0741 799 517

Doru Danciu – 0735 517 121

Leave A Comment

%d bloggers like this: