O companie de IT lansează primul smartphone românesc destinat gamerilor și fotografilor. Ce poate face și cât costă TINKER

October 4, 2020
178 Views

Compania românească CryptoDATA lansează vineri, 2 octombrie, un device destinat celor pasionați de jocuri, dar și fotografilor. Festivitatea de lansare are loc simultan prin intermediul unei transmisii live pe Facebook și pe Youtube.

Noul produs se numește TINKER și este un dispozitiv asemănător în mare parte unui telefon care este în același timp un aparat foto foarte performant, un minicomputer, o consolă de jocuri și un dispozitiv pentru comunicare, potrivit reprezentanților companiei care îl lansează.

TINKER va costa mai puțin decât salariul minim din România, spun producătorii. Producătorul spune că noul produs al companiei românești are un procesor cu o arhitectură mai specială pentru a împărți sarcinile și a-l face mai eficient și o baterie de 4.600 mAh.

Camerele telefonului sunt și ele performante (48 MP) și au integrat un modul de inteligență artificială. Ecranul este full display, iar camera nu afectează ecranul. Softul permite postarea directă pe orice platformă (share-ready on all platforms).

Reprezentanții CryptoDATA spun că au dorit să aducă pe piață ”un produs cu performanțe ridicate la un preț mai mic decât salariul minim din România”.

De asemenea, TINKER vine la pachet cu o serie de accesorii destinate pasionaților de jocuri.

Leave A Comment

%d bloggers like this: