Târgul ,,Produs de Cluj” ajunge, în acest weekend, la Deva

Consiliul Județean Cluj organizează a V-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Deva. Evenimentul se va desfășura între 2 și 4 octombrie, în parcarea Shopping City Deva, și va reuni mici întreprinzători clujeni și hunedoreni.
Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ,,Ne bucurăm să revenim la Deva cu caravana produselor tradiționale, să putem prezenta oamenilor locurilor ce avem mai frumos și mai bun în județele noastre. Autenticul și tradiția, preparatele alimentare sănătoase își recâștigă locul cuvenit și sunt tot mai apreciate de români, de aceea considerăm că demersul nostru este cum nu se poate mai potrivit, cei interesați având la dispoziție o gamă variată de produse autentice, prezentate de mici întreprinzători”.
Pe standurile târgului vor fi aduse, direct din ferme, preparate din carne și lapte, dulcețuri și sucuri naturale, uleiuri presate la rece, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, must, vinuri, fructe și legume de sezon, produse apicole și din lavandă, produse cosmetice și de igienă personală. Artizani pricepuți vor aduce cu ei costume populare din zona Transilvaniei, accesorii și podoabe lucrate de mână și obiecte sculptate în lemn, obiecte de marochinărie și jucării.
Manifestarea expozițională este organizată în parteneriat cu Shopping City Deva, iar în incinta târgului atât expozanții cât și vizitatorii vor respecta toate regulile impuse de situația epidemiologică din țară. Astfel, accesul în târg va fi condiționat de acceptul măsurării temperaturii, purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Accesul persoanelor cu temperatură peste 37.3 grade Celsius nu va fi permis din rațiuni de siguranță publică. Intrările și ieșirile din incintă vor fi delimitate și marcate, vor exista dispersoare cu dezinfectant în locurile stabilite pentru acces, dar și la standuri.

Leave A Comment

%d bloggers like this: