Stadionul Cluj Arena – locul de start al Campionatului Național de Raliu destinat exclusiv femeilor

October 2, 2020
251 Views
Vineri, 2 octombrie 2020, în parcarea Stadionului Cluj-Arena va avea loc, la ora 18,00, startul festiv al ultimei etape din cadrul Campionatului Național Women Rally, ediția 2020.
Organizat în conformitate cu normele și regulamentele Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), cea mai nouă competiție automobilistică din țara noastră care se adresează doamnelor și domnișoarelor, își propune să încurajeze reprezentantele sexului frumos dornice de a-și măsura abilitățile la volan și de a crește, în acest fel, încrederea în talentul și pasiunea lor.
Cea de-a treia etapă a Campionatului se va desfășura pe durata a două zile și va consta în parcurgerea unui traseu în regim de circulație deschisă, începând de la startul festiv și până la locul de desfășurare al probelor cronometrate de îndemânare, cu respectarea codului rutier în vigoare.
Mai multe detalii referitoare la programul Women Rally 2020, competitoare, taseu și probe, pot fi aflate accesând link-ul: https://womenrally.ro/cluj-2020.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: