Se răcește vremea! De când se întâmplă. Meteorolog ANM, toate informațiile

September 14, 2020
209 Views

Alina Șerban, meteorolog ANM, a spus cum va fi vremea săptămâna viitoare. De asemenea, a vorbit despre o masă de aer rece.

„Aproape toată săptămâna care urmează va fi caracterizată de vreme frumoasă, caldă în mare parte din țară, chiar călduroasă în mod deosebit în sudul și vestul teritoriului. Când spun călduroasă, mă refer la temperaturi maxime ce ating 30 de grade, depășesc această valoare spre 33-34 de grade, cu deosebire în partea de sud a teritoriului”, a spus, duminică, Alina Șerban într-o intervenție la Antena 3.

„La nivel național, aproape în fiecare zi, cu mici variații pentru unele regiuni, vorbim despre temperaturi maxime între 24 și 32-33 de grade. Vreme frumoasă, fără precipitații, până joi, când apar niște semnale.

Vor fi fenomene specifice instabilității atmosferice, se pare că cel mai probabil în vestul, nordul, centrul teritoriului, mai puțin rest. În același timp, o masă de aer mai rece și o răcire în aproape toată țara. Până atunci, fără precipitații”, a precizat Alina Șerban.

Leave A Comment

%d bloggers like this: