OPERA À LA CARTE: SEARĂ AMERICANĂ, JOI, 10 SEPTEMBRIE 2020, ORA 19:00, CLUJ INNOVATION PARK

September 10, 2020
195 Views

Realizată în aer liber, sub cerul înstelat al terasei Londoner din cadrul Cluj Innovation Park, Opera à la Carte ne invită la o seară tematică ce îmbină armonios programul artistic interpretat de artiștii Operei clujene cu cina special pregătită de bucătarii Londoner, în specificul serii.

De această dată, seara îi aparține operei americane. Dezvoltată la confluența mai multor genuri muzicale, aceasta și-a cunoscut apogeul în anii ’50 – ’60, perioadă la fel de generoasă pentru jazz, blues și musical, toate contribuind la conturarea genului liric al „Lumii Noi”. Repertoriul evenimentului redă întocmai acest spirit complex, diafan și armonios, în interpretarea soliștilor Operei clujene: Marius Vlad Budoiu, Iulia Merca, Cristian Hodrea și Eusebiu Huțan acompaniați la pian de Larisa Pentea.

În ton cu tematica evenimentului, cu gândul la marile metropole. bucătarii Londoner au pregătti pentru spectatori Loaded potato skins cu bacon crocant, cheddar si jalapenos pentru starter, Roasted Pork Belly cu sos de bourbon, piure de țelină și porumb dulce pentru felul principal iar la final ne vom îndulci cu Brownie cu înghețată de vanilie.

* În contextul normelor oficiale pentru prevenirea răspândirii COVID-19, numărul acceptat de participanți la acest proiect este de 100 persoane.

Leave A Comment

%d bloggers like this: