Consilierii locali PSD Cluj-Napoca solicită primarului Emil Boc alocarea în regim de urgență a sumei de bani necesară testării tuturor cadrelor didactice din Cluj-Napoca!

September 7, 2020
174 Views

Înainte cu câteva zile de începerea școlii există o mare îngrijorare în rândul părinților, copiilor care vor începe școala, cu privire la riscurile la care își expun copiii.

„Dacă nu suntem în stare să ieșim cu un program de testare a tuturor elevilor așa cum se întâmplă în București, măcar să facem un efort în să acoperim riscul de îmbolnăvire a cadrelor didactice. Puteți lua, domnule primar Emil Boc, exemplul Madridului care își testează toți profesorii.

Haideți să lăsăm la o parte campania electorală, împărțirea de materiale politice în oraș și alte acțiuni de imagine și să facem ce trebuie pentru siguranța copiilor și a familiior acestora.

Solicităm convocarea în regim de urgență a unei ședințe de consiliu local pentru alocarea acestor sume necesare asigurării unor minime siguranțe.

În Cluj-Napoca, orașul de 5 stele, nu asigurăm măști copiilor, nu se asigură suficiente materiale dezinfectante în școli, nu suntem în stare să lăsăm alte ambiții politicianiste pentru a avea un început de școală în siguranță.

Cu siguranță că acest mesaj se îndreaptă și către președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe” au declarat consilierii locali ai PSD Cluj-Napoca.

Leave A Comment

%d bloggers like this: