Pasionații de poezie, invitați să ia parte la prima ediție a Concursului de creație ,,Versuri pentru suflet”

September 4, 2020
592 Views

Secția împrumut pentru adulți a Bibliotecii Județene ,,Octavian Goga” Cluj, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj organizează începând din această lună și până în data de 10 decembrie 2020, prima ediție a Concursului județean de creație ,,Versuri pentru suflet”.
Competiția se adresează persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani, din județul Cluj, scriitori amatori de poezie. Tema din acest an a concursului este ,,Umanitate și creație”.
Astfel, toți cei interesați pot completa formularul de înscriere, disponibil on-line la adresa https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeYWrsz7wNQUrX_8R…/viewform, iar ulterior vor trimite maximum două poezii prin e-mail (adulti@bjc.ro), termenul limită fiind data de 13 noiembrie 2020.
Jurizarea creațiilor va avea loc între 16 noiembrie – 4 decembrie, urmând ca lista câștigătorilor să fie publicată pe site-ul bibliotecii, dar și pe pagina de socializare a acesteia. Festivitatea de premiere va fi organizată în data de 10 decembrie, când toți câștigătorii sunt așteptați să își ridice premiile.
Informații suplimentare pot fi găsite în regulamentul concursului: http://www.bjc.ro/…/acasa/regulament_concurs_poezie_2020.pdf

Leave A Comment

%d bloggers like this: