MAI a adoptat planul de masuri de ordine publica la alegerile locale din 27 septembrie

August 20, 2020
240 Views

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a adoptat, miercuri, planul general de măsuri cu privire la alegerile locale din 27 septembrie.

“Ţinând cont de actualul context generat de pandemia de COVID-19, reprezentanţii instituţiilor cu responsabilităţi în organizarea şi desfăşurarea alegerilor au subliniat, în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor locale, importanţa unei bune colaborări atât la nivel central, cât şi la nivel teritorial, pentru ca alegerile să fie organizate în condiţii de legalitate, dar şi de protejare a sănătăţii cetăţenilor”, informează un comunicat al MAI transmis, miercuri, AGERPRES.

În cadrul întâlnirii, au fost prezentate principalele atribuţii ce revin instituţiilor cu responsabilităţi în organizarea şi desfăşurarea alegerilor, precum şi stadiul îndeplinirii măsurilor organizatorice dispuse până în prezent, conform Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 576/2020.

“Ministerul Afacerilor Interne urmăreşte în continuare, ca toate instituţiile implicate în organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale din anul 2020, să realizeze acţiunile din Programul calendaristic la termenele aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 576/2020”, arată sursa citată. AGERPRES

Leave A Comment

%d bloggers like this: