Ludovic Orban a convocat BPN al PNL pentru sâmbătă 1 august 2020

July 27, 2020
295 Views

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, după ședința liberalilor, că sâmbătă a fost convocat BPN al PNL pentru a definitiva toate candidaturile pentru alegerile locale.

„Am luat decizia de a convoca Biroul Politic Național al PNL sâmbătă dimineață pentru a definitiva toate candidaturile. De asemenea, până sâmbătă, fiecare filială are obligația de a definitiva candidații la toate primăriile din județul respectiv. (…) Sâmbătă luăm decizia legată de toți candidații, inclusiv în cele șase județe unde mai avem discuții și pentru municipiul București, pentru sectoare. De asemenea, am stabilit un mecanism prin care proiectele de dezvoltare ale județului respectiv cu care se vor prezenta candidații noștri să fie corelate cu programul de relansare economică și cu toate programele guvernamentale care vizează fiecare reședință de județ și fiecare județ în parte, astfel încât să existe o coordonare între programul de dezvoltare al candidaților noștri și programele guvernamentale care urmează să fie destinate fiecărui județ, respectiv reședință de județ ”, a anunțat Orban.

,Conform lui Ludovic Orban, pe durata campaniei electorale, candidaţii şi voluntarii vor avea un ghid destinat prevenirii răspândirii noului coronavirus.

”De asemenea, am luat decizia de a pregăti un ghid pentru toţi candidaţii şi voluntarii noştri în cadrul campaniei, un ghid de organizare a activităţilor de campanie care să reducă riscul de răspândire a virusului, adică obligaţia pentru fiecare voluntar de a purta mască, de a nu acţiona în grupuri mai mari de trei, patru persoane, de a avea dezinfectant la ei”, a menţionat el.

Alegerile locale sunt programate în 27 septembrie, iar din 20 iulie a început strângerea semnăturilor de susţinere a candidaturilor.

Leave A Comment

%d bloggers like this: