Când și la Primaria Cluj ? Primăria Sectorului 4 testează astăzi toți angajații, pentru depistarea posibilelor infectări cu COVID-19

July 27, 2020
513 Views

Ca urmare a faptului că doi angajați ai autorității locale au fost confirmați pozitiv la testul COVID-19 în weekend-ul trecut, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a dispus testarea în regim de urgență, în cursul zilei de astăzi, a tuturor funcționarilor angajați ai Primăriei Sectorului 4.
Totodată, sediul instituției a fost deja dezinfectat și igienizat pe parcusul zilei de ieri și în cursul serii trecute, astfel încât activitatea primăriei să continue în regim normal, cu numărul minim necesar de oameni.
Cât privește cazul celor doi colegi testați pozitiv, aceștia nu lucrau în relație directă cu publicul, iar în urma anchetei epidemiologice efectuate, contacții acestora au fost deja izolați la domiciliu pentru următoarele 14 zile.

4 Comments

  1. Iuliana Pana said: "În Sectorul 4 din Capitală deciziile se iau rapid.".
  2. Raluca Manea said: "Normal, administrația locală a sectorului 4 este foarte responsabilă, în starea de urgență au dezinfectat străzi, scări de bloc, pasaje rutiere...".
  3. Florina Mardale said: "Un sector smart, precum Clujul e smart city, dar uite că în unele aspecte i-o ia înainte.".
  4. Ilinca said: "Fiti fara grija, la cum a dezinfectat Baluta pe strazi in sectorul 4 in perioada asta, la fel o va face si in primarie.".

Leave A Comment

%d bloggers like this: