Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj

July 23, 2020
295 Views

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj.
Lucrările au vizat un sector în lungime de 7 kilometri, de la kilometrul 41+100 până la kilometrul 48+100.
Anterior asfaltării, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, tratarea burdușirilor și a tasărilor, respectiv refacerea fundației de balast și a fundației de piatră. Totodată, au fost realizate casete în vederea lărgirii căii de rulare, pe anumite sectoare, aducerea la profil a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea de strat de balast stabilizat, ca lucrări premergătoare așternerii de covor asfaltic, pe întreaga lungime a sectorului vizat.
Nu în ultimul rând, pentru completa finalizare a lucrărilor urmează a mai fi executate lucrări constând în realizarea și completarea de acostamente precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Leave A Comment

%d bloggers like this: