Activitatea Spitalului clujean de Boli Infecțioase, apreciată ca fiind printre cele mai transparente din țară

July 9, 2020
281 Views

Observatorul Român de Sănătate (O.R.S.) a publicat astăzi topul spitalelor din România din punctul de vedere al satisfacției pacienților, indicator în funcție de care poate fi apreciată performanța unui spital.📊💟

Cât de mulțumiți sunt pacienții români de spitalele publice? Ca să afle răspunsul, O.R.S. a analizat cele 🗒224.480 de chestionare de satisfacție completate de pacienți în anul 2019, sondaje realizate în cele nu mai puțin de 102 spitale publice din România care au avut minim 500 de chestionare completate.

După cum ne-a obișnuit în fiecare an, sistemul medical clujean este, și de această dată, reprezentat în Top 5 Spitale din România din punctul de vedere al transparenței! Astfel, alături de Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, în clasamentul celor mai apreciate spitale clujene se situează și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj🎖, avanpostul sanitar clujean nr. 1 în lupta cu pandemia Covid-19. În urma analizării răspunsurilor la chestionare, acesta s-a situat pe locul 4️⃣ la nivel național la capitolul transparență.

👏👩‍⚕️👨‍⚕️Felicitări echipei manageriale precum și întregului personal pentru profesionalismul, implicarea și devotamentul de care au dat dovadă în asigurarea unui act medical de înaltă calitate, în beneficiul fiecărui pacient și în condiții de transparență!

📍Notă: O.R.S. este o organizație non-guvernamentală a cărei misiune este aceea de a contribui la îmbunătățirea serviciilor de sănătate din România și din sud-estul Europei.

Leave A Comment

%d bloggers like this: