Tinerii liberali clujeni au donat tablete pentru 4 elevi cu rezultate deosebite la învățătură din comuna Mociu!

Având în vedere încheierea anului școlar, tinerii liberali clujeni au decis să premieze 4 elevi cu rezultate deosebite la învățătură din comuna Mociu, cu tablete performante, care să îi ajute în parcursul lor educațional. Este vorba despre elevii Iulia Varo din clasa a V-a, Luca Lungu din clasa a II-a, Adelin Sarvadi din clasa a VI-a și Sebastian Bumb din clasa a VII-a.
Contextul generat de Coronavirus, nevoia elevilor de a urma cursurile online și, totodată, de a pregăti temele de vacanță în sistem electronic, au reprezentat un motiv în plus să susținem elevii merituoși care, din varii motive, nu își permit financiar să țină pasul cu noile cerințe din sistem.
Îi felicităm și pe această cale pe cei 4 elevi pentru rezultatele la învățătură și suntem convinși că prin munca și dedicarea lor, vor ajunge adevărate modele în societate. Totodată, îi mulțumim primarului Comunei Mociu, domnului Vasile Focșa, pentru implicarea în acțiunea noastră dar și pentru susținerea constantă față de noua generație.
Menționăm faptul că în luna aprilie a acestui an, tot în contextul generat de Coronavirus, tinerii liberali clujeni au donat 350 de viziere și 4600 perechi de mănuși către Patronatul Medicilor de Familie din Județul Cluj, ca un gest de solidaritate și mulțumire pentru efortul nemărginit pe care îl depun medicii pentru a ne proteja sănătatea.

Leave A Comment

%d bloggers like this: