Edițiile din acest an ale Electric Castle, Untold și Neversea au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus

June 7, 2020
469 Views

 

Trei mari festivaluri programate în vară – Untold, Neversea și Electric Castle – au fost anulate oficial din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse, au anunțat (marți, 2 iunie-n.red. ) organizatorii acestora.

Organizatorii Untold și Neversea, care se desfășoară an de an la Cluj și Constanța, au anunțat că își asumă amânarea celor două festivaluri pentru anul 2021.

Decizia a fost luată în contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună, dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlament un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, au transmis organizatorii celor două festivaluri.
“În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară.

Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna Untold și Neversea din acest an, pentru anul 2021”, au transmis organizatorii celor două festivaluri.

Cei care au cumpărat abonamente și bilete pentru edițiile din acest an au posibilitatea de a le transforma în abonamente și bilete Anytime, care garantează accesul la una dintre următoarele trei ediții. Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021.

Untold era programat în perioada 31 iulie – 2 august 2020 la Cluj-Napoca, iar Neversea, în perioada 2 – 6 iulie 2020 la Constan’a.

De asemenea, organizatorii Electric Castle au anunțat oficial marți că ediția a 8-a a festivalului de la Cluj se amână pentru perioada 14 – 18 iulie 2021.

…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: