#Împreună în compania cărților: în luna iunie, la Libraria Humanitas

June 4, 2020
317 Views

#Împreună în compania cărților: în luna iunie, la Humanitas creăm spații virtuale ca să purtăm discuții reale. Al doilea eveniment din serie: „Prevestirea” de Ioana Pârvulescu: lansare și dialog cu Catalin Pavel, lectură cu Antoaneta Cojocaru, Q&A virtual, sesiune de autografe online.

Pentru prima oară în literatura română, un roman care reface o pagină din Vechiul Testament: istoria nesupusului profet Iona. O prevestire care schimbă oamenii. O carte despre cum binele și răul se fac deodată, despre cei simpli, care nu deosebesc dreapta de stânga și despre cei complicați, care se cred aleșii lui Dumnezeu. Despre poveștile care îndreptățesc și nedreptățesc, despre tați și despre Tată, și despre o fiică isteață, care nu lasă povestea să moară.

Când: joi, 11 iunie, ora 19:30.
Unde: exclusiv #online.
Un eveniment #Humanitas30deani cu sesiune specială de autografe și Q&A virtual.

Evenimentul va fi difuzat pe pagina noastră de Facebook și pe #HumanitasYouTubehttps://bit.ly/Humanitas-YouTube. Înregistrările audio vor fi ulterior disponibile pe #HumanitasSoundcloudhttps://bit.ly/Humanitas-Soundcloud

Cartea este disponibilă pe #LibHumanitas:
🎁📙 https://www.libhumanitas.ro/catalogsearch/result/…
Răsfoiți câteva pagini:
📙 https://bit.ly/Humanitas-Prevestirea-Ioana-Parvulescu

Dialogurile stârnite după publicarea cărților sunt continuările naturale ale scrierii. În egală măsură sunt momente de conexiune în care, împărtășind idei, făcându-le mai clare și mai puternice în mintea noastră, ne simțim din nou împreună.

În luna iunie, agenda evenimentelor #LIVE ale Grupului Humanitas este plină de întâlniri cu autorii români și de dezbateri despre cele mai importante cărți de ficțiune și non-ficțiune publicate în ultimele două luni.

Q&A #VIRTUAL: Întrebări de la voi, cititorii noștri care ați parcurs deja cărțile

Ne vom folosi de avantajele rețelelor sociale pentru ca discuțiile să includă cât mai multe reacții. Înainte și chiar în timpul discuțiilor poți lăsa întrebări pentru autori și invitați în secțiunea de comentarii a fiecărui eveniment de Facebook.

Dacă îți dorești volume cu autograf, organizăm sesiuni speciale de autografe

În cazul în care vrei un autograf din partea autorilor, poți comanda cărțile pe www.LibHumanitas.ro. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mesaj cu un printscreen al comenzii și numele pentru care vrei autograful pe adresa anda.visan@humanitas.ro. Cărțile vor fi expediate apoi către tine.

Celelalte evenimente ale lunii la Editura Humanitas:

Marți, 9 iunie, ora 19:30
Înapoi la argument: Horia-Roman Patapievici în dialog cu Gabriel Liiceanu despre condiția intelectualului în lumea de azi, despre „piața ideilor”, despre scris și etica scriitorului, despre „bolul spiritual”, despre uitare, despre prostie, despre cuvinte.
https://www.facebook.com/events/772641273269433/

Luni, 15 iunie, ora 19:30
Dezbatere despre „Scurtă istorie a creației. Știința și căutarea originii vieții” de Bill Mesner și H. James Cleaves II. Participă: Dana Jalobeanu, Alexandru Babeș, Vlad Zografi
https://www.facebook.com/events/1148458608834912/

Marți, 16 iunie, ora 19:30
„Seducătorul domn Nae. Viața lui Nae Ionescu” de Tatiana Niculescu: lansare și dialog cu Cristian Preda, Q&A virtual, sesiune de autografe online.

Joi, 18 iunie, ora 19:30
„Recviem vesel pentru tata” de Radu Paraschivescu: lansare și dialog cu Cătălin Striblea, Q&A virtual, sesiune de autografe online.
https://www.facebook.com/events/1458175167698432/

Marți, 23 iunie, ora 19:30
„Creionul de tâmplărie” de Mircea Cărtărescu: lansare și dialog cu Mirela Nagâț, Q&A virtual, sesiune de autografe online.
https://www.facebook.com/events/567382447252256/

Joi, 25 iunie, ora 19:30
„Despre Dincolo”: Andrei Pleșu în dialog cu Gabriel Liiceanu.
https://www.facebook.com/events/934474736982328/

Leave A Comment

%d bloggers like this: